III МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ „ЕВРАЗИЙСКАЯ НЕДЕЛЯ“ – 22-24 ОКТОМВРИ 2018 В ГР. ЕРЕВАН (АРМЕНИЯ)

 

Информираме Ви, че в периода 22-24 октомври 2018 г. в столицата на Армения гр. Ереван ще се проведе III Международен форум „Евразийская неделя“ („Евразийска седмица“), най-значителният бизнес форум на страните от Евразийския икономически съюз (ЕАИС).

Вниманието на „Евразийская неделя 2018“ ще бъде съсредоточено в насърчаването на субконтракция, кооперация на евразийското пространство и търговията с трети страни.

За участниците от трети страни форумът дава възможност за стъпване на пазара на ЕАИС, намиране на нови инвестиционни площадки и нови доставчици.

Форумът включва две части: изложбена и делова. Предвижда се участие да вземат както представители на бизнес средите, така и на държавни администрации.

Повече информация за предстоящото мероприятие можете да намерите на сайта: http://eurasianweek.org.

При интерес за участие във Форума бихте могли да изпратите своите контакти на електронния адрес на Търговското представителство на Руската Федерация в Република България – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. по възможност в срок до 20 август 2018 г.

 

Делова програма на Форума

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group