Виртуално бизнес пътуване 2020

Уважаеми госпожи и господа,

Както вече Ви информирахме организираната от Пермската търговско-промишлена палата он-лайн конференция, касаеща мероприятието “Виртуално бизнес пътуване 2020” се пренасочва с ориентировъчно една седмица по-късно. Новата дата на он-лайн конференцията, която ще се проведе на платформата zoom е 23 юли 2020 г. /четвъртък/ от 11.00 часа. Участието в самата конференция е безплатно. Допълнително ще Ви бъде изпратена програма.
Бихме желали да поясним, че става въпрос за един съвсем нов формат за бизнес сътрудничество и съвместни търговско-икономически отношения между български и руски предприемачи.  
В тази връзка желаещите да осъществят търговски отношения с предприемачи от Пермския край и да вземат участие в споменатата он-лайн конференция могат предварително да изложат писмено своите изисквания, търсения, желания и очаквания. Така организаторите ще могат да се подготвят предварително и на самата конференция да кажат има ли интерес и потенциал за бизнес партньорство в определената област и  за дадената българска фирма. Именно това е безплатно. По време на конференцията всеки от Вас ще може да задава въпроси лично или в чат. Това е един вид предварителен етап на проучването на потенциални партньори/ купувачи/ доставчици от страна на руските ни колеги. Когато вече стане ясно, че интерес има от руска страна и могат да се установят условия и възможности за реален бизнес и реално бизнес партньорство, тогава българската фирма следва да заплати таксата от 960 /деветстотин и шестдесет/ лева по сметката на организатора и да се уточни начина на бъдеща работа.  
Регистрацията в он-лайн конференцията е задължителна. За регистрация и необходимост от допълнителна информация можете да се свържете с г-жа Юлия Вавилова, Почетен представител на Пермската търговско-промишлена палата на Балканите и член на УС на БРТПП, мобилни номера: 0879 05 15 48, +7 902 472 06 49, и-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

За да получите линк за връзка с платформата ZOOM, трябва да изпратите на моя адрес  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следващите данни:
- име на компанията
- пълно име на участника
- сфера на дейност
- имейл адрес
 
В прикачения файл е Програмата на Конференция


Любезно молим за допълнителна оперативност да дублирате своята заявка за участие и на и-мейла на Българо-руската търговско-промишлена палата Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Предвижда се този нов тип на работа на колегите от Пермската търговско-промишлена палата под формата на Виртуално бизнес пътуване да е актуален през цялата година. За следващи такива мероприятия ще Ви информираме своевременно.
Искрено се надяваме в тази трудна за бизнеса ситуация информацията да представлява интерес за Вас и да се увенчае с успех новия формат на работа, предприет от колегите от Пермската търговско-промишлена палата.

За заявката натиснете ТУК

Оставаме в очакване на Вашето участие и с пожелание за реален успех. 
Георги Минчев
Председател на УС
Българо-руска ТПП

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group