Списък с нашите членове

Цялостно правно обслужване на корпоративни и частни клиенти .
"Георгиев, Тодоров и Ко." е основана през 1991 г. и е една от първите български юридически фирми. Предлага услуги в областта на корпоративното право, със специален акцент върху финансовия сектор, рисковия капитал, обезпечени заеми, телекомуникациите, информационните технологии и споровете, както за широка база от клиенти на вътрешния пазар, така и за редица чуждестранни инвеститори.
Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“ предлага висококвалифицирани юридически услуги на български и чуждестранни лица.
"Пенков, Марков и партнeры” - одна из ведущих юридических фирм, предоставляющих высококачественныe юридические услуги и процессуальное представительство клиентов в Болгарии.
Адифарм ЕАД е фармацевтична фирма за разработване, производство и продажба на лекарства и производство и продажба на хранителни добавки.
АЕРИ – БЪЛГАРИЯ ООД е създадена в края на 2017 г. със седалище в гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе № 15. Предметът на дейност е производство и търговия с цветя, екстериорно и интериорно проектиране, производство и търговия с пластмасови изделия и инструменти към тях.
© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group